No pots agafar un brie i treure-li la crosta perquè això només ho pot fer un desgraciat! M. Martinez · Dibuix: Toni Llobet

diumenge, 28 d’abril del 2013

Fromage à vélo. 2ona època.

És molt millor agafar la bici i les alforges per creuar el pais per corriols i camins buscant formatgeries artesanes. Però un cop fets els formatges quin remei queda que distribuir-los. Així que com que una part de la (petita) producció la distribueixo al centre de Girona, la millor opció és fer-ho en bici. Pel tamany, impossibilitat d'aparcar i grau de peatonalització la bici és, a banda de l'òpció més sostenible, la més còmoda i ràpida.
Amb cotxe fins als pàrkings de la Devesa
I llavors a pedalar 5 minuts fins al centre
fins a les carnisseries
i els restaurants
Fins i tot he provat a portar-los al distribuidor de Granollers, 'commuter cheese'.
I va molt bé, si no fos pq inexplicablement no hi ha bons horaris d'enllaç entre aquestes dues capitals comarcals...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada